Over ons

Met een gezin, baan, huishouden en een druk sociaal leven kan het doordeweeks flink druk zijn. Het avondeten is de afsluiting van een veelal drukke dag en vaak is hier niet veel tijd voor.

Sjoerd heeft zelf een gezin bestaande uit twee werkende ouders en twee jonge kinderen. Voor hen is het avondeten, hét moment van de dag waarop ze graag samen aan tafel zitten. Tijd om een goede maaltijd te bereiden, schiet er echter ook bij hen gemakkelijk bij in.

Hoe tover je zo snel mogelijk voor het hele gezin een lekkere en vooral gezonde maaltijd op tafel? Met(jonge) kinderen kan dat nog wel eens een uitdaging zijn, want er is al weinig tijd en veel kinderen ‘lusten’ niet alles. Zeker in het geval van groenten, staan ze niet altijd te springen.

Sjoerd gelooft dat je kinderen zo snel mogelijk met de pot mee moet laten eten. Zijn advies is, begin er al vroeg mee, want hoe eerder ze gewend raken aan verschillende smaken en texturen hoe makkelijker het later wordt.

Hij ontzorgt met veel plezier (jonge) gezinnen en laat kinderen kennismaken met een smakelijke, rijke en gezonde keuken.