BBQ

Een barbecue van ambachtelijk niveau met mals en smakelijk kwaliteitsvlees en/of vis en huisgemaakte producten. Wij selecteren altijd het beste vlees en vis voor iedere barbecue en halen deze zoveel mogelijk bij lokale producenten. Alles wordt met de hand gemarineerd en gekruid voor de perfecte smaakbalans.

Een BBQ bestaat bij ons niet alleen uit vlees en/of vis. Proef ook de pure smaak van vers  brood en huisgemaakte salades, het zijn namelijk onmisbare smaakmakers bij iedere barbecue. Maatwerk is voor ons dagelijkse kost en dat maakt het verschil. Uiteraard houden wij desgewenst rekening met vegetariërs, kinderen, halal en glutenvrij.

Wij bezorgen de barbecue, het vlees- en/of vis, het serviesgoed en de bijbehorende salades, sauzen en broden op ieder gewenst adres. Na de barbecue halen wij alles vuil op en doen wij voor jou de afwas!

Ben je zelf niet zo’n BBQ-er, of vind je het gewoon heerlijk als er voor je wordt gekookt? Kies dan voor gemak en laat ons de volledige BBQ verzorgen.

Alle buffetten zijn te bestellen vanaf 15 personen. Minder dan 15 personen en toch een buffet bestellen? Dat kan ook. Hiervoor rekenen we € 2,- per persoon extra

Klik hier voor de BBQ buffetten!!